Návod na používání stránek trojkatretiho.cz

Fórum
Odpovědět
Tymoty
Příspěvky: 1871
Registrován: 12.10.2023 14:19

Návod na používání stránek trojkatretiho.cz

Příspěvek od Tymoty »

1. Překladač

Pokud potřebuju na stránkách https://trojkatretiho.cz číst jazyk, kterému neorozumím, můžu použít Google překladač vebových stránek. Odkazy, kterými se do něj přepnu, jsou na úvodní stránce https://trojkatretiho.cz. Pozor! Odkazy na překladač fungují jen z čisté stránky, nikoliv z už přeložené stránky!

Přeložená stránka má nahoře gúglí hlavičku a adresní řádek začíná "trojkatretiho-cz.translate.goog". Čistá stránka nemá gúglí hlavičku a adresní řádek začíná "trojkatretiho.cz". Číst a procházet stránky https://trojkatretiho.cz skrze gúglí překladač můžu bez potíží. Cokoliv složitějšího musím dělat z čisté stránky. V gúglí hlavičce přeložené stránky jsou vpravo tři tečky. Když na ně kliknu a zvolím "Přijít na původní adresu URL ↗" dostanu se na čistou stránku.

2. Videokonference Trojka třetího

Každého třetího v měsíci od 19:00 pražského času si povídáme o leccčem na videokonferenci Trojka třetího. Odkaz na ni je na úvodní stránce https://trojkatretiho.cz. Pro připojení není nutná registrace, přihlašování, stahování aplikací a podobně. V mobilu je to až třetí modrá možnost: Spustit v prohlížeči. Během videokonference je možno získat pozvánku k registraci nebo požádat o pomoc s užíváním stránek https://trojkatretiho.cz.

3. Mám pozvánku, jak se registruju

Pozvánka obsahuju registrační uživatelské jméno a heslo. Pozvánku použiju co nejdříve. Po několika dnech může být neplatná. Použiju nahoře vpravo odkaz "Přihlásit se" (nikoliv odkaz "Registrovat"!). Přihlašovací stránku si mohu prohlédnout přeloženou, ale přihlášení musím udělat na čisté.

Hned po přihlášení si změním uživatelské jméno a heslo. Nahoře vpravo kliknu na své registrační uživatelské jméno a zvolím "Uživatelský panel". Ouškem nahoře zvolím "Profil". Ouškem vlevo zvolím "Registrační údaje". Stránku si mohu prohlédnout přeloženou, ale změnu musím udělat na čísté.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host